Sider

torsdag den 6. oktober 2011

Det gode ved at blogge er ...

Man går jo og ligger mærker til alle mulige små skønne ting i hverdagen som man bare har lyst at dele med andre.. Se fx. dette fantastiske røde træ, det lyser bare op blandt de andre, det er da alligevel smukt på sådan en vå regnvejrsdag som det har været i dag :o)     Skønne tanker Mia

Så fik vi endelig malet hænder og fødder..

Og vi blev helt tilfredse med resultaterne, vi fik lavet et billede til farmor, et par stykker til os selv, sat aftryk i barnets bog og sat fødder på et maleri som længe har vente og hun var bare så dygtig, undrede sig vist mest over hvad det var vi lavede :o)

Her er lidt af dagens begivenhed;o)



Dejlig aften til jer
kh Mia

mandag den 3. oktober 2011

søndag den 2. oktober 2011

Et halvt år er allerede gået..


Hold da op som tiden går, så er min mindste datter allerede blevet et halvt år, som tiden dog flyver...:o)

Morgenboller


Så blev det weekend og disse skønne koldthævet boller laver vi rigtigt ofte. Det er altid forskelligt hvilke slags mel og/eller kerner der er i. Det er det der gør dem så lækre..
I disse er der brugt:
25 g gær
1 spsk honning
1 spsk salt
7 dl koldt vand
grahamsmel
durummel
havregryn
hvedemel
solsikkekerner
hørfrø

De sidste ting er lidt på slum alt efter smag og behag. Dejen skal være lidt klistrede og så på køl natten over med film over, så er de lige klar om morgenen til ca 30 min i ovnen ved 200gr.
Man behøver ikke alle de slags mel, de første mange gange lavede jeg dem bare med durum og hvede og ingen kerner.. men nemt er det.

Knus Mia