Sider

lørdag den 29. oktober 2011

Plint i København..

Jeg elsker bare den butik, ville så gerne se den i Århus også. Nå men fandt lidt nyt papir og en fin voksdug (som allerede ligger på spisebordet:)) og hos søstrene købte jeg lidt bånd til diverse ting..

fredag den 28. oktober 2011

Måtte lige prøve det der mobil blog

Og det virker.. dejligt.


Se lige hvad jeg har lånt..

af søde Maj fra min mødregruppe, hjemmesyet selvfølgelig, hun er bare så Krea.. Jeg kan jo egentligt godt selv men skal lige for alvor igang og så er det det med tiden når man har tre store børn der har mange lektier og fritidsinteresser der skal køres til da vi jo bor på landet..


Dejlig dag til jer alle derude..  Kærlighed og godt humør fra Mia :)

Indlæg hver dag...??

Ja, jeg har da også tænkt på det.. "hvordan når i at ligge indlæg ud hver dag" Jeg mener bare, jeg går hjemme på barsel og alligevel kan jeg da ikke se hvordan jeg skal nå det, men så skrev Kirkesjov at man jo kan lave indlæg klar søndag og så trykke på valgmuligheder i bunden og der vælge udgivelses dato.. DET er smarty, så kan man lave flere indlæg ad gangen, når man nu har tid.. JA JA, jeg lærer jo hver dag;) Men tak for tippet Mette.

onsdag den 26. oktober 2011

Efterårsferien...

Så blev det da ferie i det lille hjem.. Vi nåede da både en tur i tivoli, i regnvejr:( og så lige et par dage på samsø og besøge min bror, er nemlig lige blevet faster for første gang og en MEGET stolt en af slagsen:o)


Måtte da lige smage storebrors kandiseret æble og uhhmm.. det smagte godt ;o)



Åhh.. elsker altså bare de små babyfødder ;o)

Nye bukser til tyttebøvsen

Måtte lige have gang i symaskinen, hun manglede lige nogle tullebukser. Begge i fløjl og de lilla med små knapper på. Tænkte jeg ville have en hæklet lomme på de småblomstret, men kan ikke hækle, så tror lige jeg må have fat i min veninde:o)



Og så ville jeg sy et par i dette stof, lyserødt babyfløjl med kontrast af det blomstrede med små lommer.