Sider

fredag den 23. september 2011

Hjææælp..

Kan simpelthen ikke komme til at kommentere hos andre bloggere, kun skrive her på min egen side. Er der nogen der ved hvorfor, om der evt er et eller andet flueben jeg skal sætte eller mail adresse eller, den vil have jeg skal vælge en profil, men hvilken skal jeg der vælge, hvad gør i??
Håber der er en der kan hjælpe mig, så jeg for alvor kan komme ind i kampen her i blogland :o)

Kh Mia

onsdag den 21. september 2011

Flere timer i døgnet tak...

Det er bare så svært at nå alt det man godt kunne tænke sig. Mit kreative hjørne er helt væk for tiden, når lidt madlavning og diverse hussysler, men ellers går tiden bare med den lille splint og mine tre store børn. Vi har jo valgt at boside os lidt på landet i forhold til børnenes skole og andre gøremål hvilket betyder, RIGIGT MEGET kørsel.. I går stod den på babyrytmik/salmesang, Olivia er bare vild med det, det er SÅ hyggeligt:o)

Nåede dog lige at få lavet en gang blomme/æblemos til den næste uges tid, det er jo fantastisk når man bare kan gå ud og plukke..

Rigtig dejlig dag til jer alle..

Knuuusss Mia

søndag den 18. september 2011

Boligliv..



Så kom det nye boligliv da lige ind af døren og der fulgte et fantastisk lille bagehæfte med, der er godt nok nogle gode opskrifter i, det kunne vi da sleeet ikke stå for, så straks igang i bageriget med et par af de store børn. Det blev til lækre kanel/æble muffins, mazarintærte med valnødder (mums), kokustoppe, mangler lige chokoladebunden, det gør vi i dag (løb tør for chokolade) og til sidst en fransk chokoladekage, som Lucas pyntede da han skulle holde en forsinket 10 års fødselsdag for 4 drenge i klassen med overnatning. Rigtig dejlig søndag til jer alle derude..  MUMS...